Moederdag Cadeaugids

Gepubliceerd op 2 mei 2024 om 13:36

Moederdag is de perfecte gelegenheid om je waardering te tonen voor de bijzondere vrouwen in je leven. Waarom zou je dit jaar niet kiezen voor een geschenk waarmee ze haar gezondheid en welzijn kan ondersteunen. Met een breed scala aan essentiële oliën, wellnessproducten en schoonheidsartikelen op natuurlijke basis, zal je haar deze Moederdag perfect kunnen verwennen.

Moederdag Aroma Welzijn

1. Verras haar met essentiële oliën

Laat je mama kennismaken met de wereld van gezondheid en wellness met onze kwaliteitsvolle starterskit met een niet te evenaren waarde. De Starter kits zijn een goede keuze, met 11 populaire oliën zoals lavendel, pepermunt, citroen, wierook, Copaiba, Stress Away, Thieves, Digize, Purification, RC, Blue Relief, een draagolie samen met een diffuser die bij haar voorkeur past. Dit is HET ultieme cadeau waar ze zeker van zal houden.

Neem zeker een kijkje op de volgende pagina om de diffuser te kiezen die past in jullie interieur.

https://www.aromawelzijn.be/aan-de-slag/starter-kits

2. Finca Botanica Farm Collection

Speciaal om de mama’s te vieren en omdat ze het verdienen heeft Young Living 20% korting voorzien op de Finca Botanica Farm Collection. Dit moederdagsgeschenk is verkrijgbaar vanaf 1 mei tem 7 mei of zolang de voorraad strekt.

Onze Finca Botanica Farm Collection bestaat uit 4 zeldzame en exotische essentiële oliën afkomstig van planten gekweekt op Young Living-boerderij en distilleerderij Finca Botanica in Chongón, Ecuador:

Inca Melissa: de naam verwijst naar het historisch gebruik door de Inca's en de chemische samenstelling die vergelijkbaar is met Melissa olie die wij al in ons assortiment hebben. De olie heeft een frisse citrusgeur die vergelijkbaar is met citroenverbena en een frisse en reinigende ervaring biedt.

Paicotea: werd ontdekt terwijl de onderzoekers op zoek waren naar nieuwe aromatische planten. Het heeft een zacht kruidig aroma. Paicotea wordt geëxtraheerd uit de in het wild geplukte bladeren en takken van de Ocotea aciphylla, een Amazoneboom gerelateerd aan Ocotea. De warme, kruidige geur is te vergelijken met de geur van Cinnamon Bark, maar is ietwat zachter.

Finca Botanica Collection Aroma Welzijn

Ecuadorian Ylang Ylang: Gary Young besloot in 2011 Ylang Ylang te planten op de Finca Botanica-boerderij. Vanwege de unieke groeiomstandigheden in Ecuador kan Ylang Ylang het hele jaar worden gedistilleerd. Ecuadorian Ylang Ylang ondersteunt een gezond uitziende huid en stralend haar. De olie heeft een kalmerende geur die romantiek opwekt. Ecuadorian Ylang Ylang heeft vanwege de unieke omstandigheden op boerderij Finca Botanica een zachtere geur dan de Ylang Ylang-olie gedistilleerd in Madagaskar. Ecuadorian Ylang Ylang is exclusief verkrijgbaar bij Young Living.

Palo Santo: wordt gewonnen uit dode bomen en takken die op duurzame wijze verzameld worden in de Ecuadoraanse hooglanden. Palo Santo is verwant aan Frankincense en Myrrh en wordt traditioneel gebruikt op spirituele momenten.

Finca Botanica Aroma Welzijn

De olie heeft een betoverende, zachte en houtachtige geur die gebruikt kan worden om yoga-oefeningen, meditatie of spirituele oefeningen te bevorderen. Is een uitstekende zuiveringsolie en voor gewrichtspijnen.

Haal een vleugje Ecuadoraanse tropen in huis en geniet samen met het hele gezin van deze fantastische oliën!

3. Huis Spa Mand

Trakteer je mama op luxe schoonheidsproducten, zodat ze haar eigen spa-achtige ervaring kan creëren. Als er iemand is die het verdient, dan is zij het wel! Onze producten zijn vervaardigd met natuurlijke ingrediënten, verrijkt met essentiële oliën waarop je kan vertrouwen en biedt een assortiment aan producten om de huid te reinigen, te hydrateren en te voeden, zodat je mama zich verwend en verfrist voelt. Ik help je graag met de samenstelling van een pakketje op maat van je geliefde.

Enkele suggesties:

Coconut-Lime Moisturising Body Butter

Deze Body Butter is 100% plantaardig en bevat kokosolie, mangoboter en cupuazúboter die door de huid goed wordt opgenomen. Hij voelt absoluut niet vettig aan en maakt de huid heerlijk zacht.

Kokosolie verzacht en verzorgt de huid door de textuur te verbeteren en langdurige hydratatie te geven. De huid gaat er gezonder uitzien.

Mangoboter herstelt de vochtbalans van de huid zodat droge plekken (op knieën, ellebogen, benen, handen en hielen) verdwijnen en de huid gerevitaliseerd wordt.

Cupuacuboter is rijk aan belangrijke vetzuren, gaat het ontstaan van rimpels en veroudering van huidcellen tegen, voorkomt uitdroging van de huid en maakt de huid weer zacht en elastisch zodat de huid er jonger uit gaat zien.

De citrusoliën zoals limoen, citroen, sinaasappel en mandarijn zorgen voor een frisse, tropische geur.

ART Renewal Serum

ART Renewal Serum verfrist, kalmeert, voedt, hydrateert diep, brengt de huidskleur in evenwicht, beschermt tegen agressieve externe stressfactoren en geeft je huid een jeugdige uitstraling.

Het serum werd geformuleerd met exotisch orchidee-extract omwille van de herstellende en beschermende eigenschappen. Uiteraard werden er huidverzorgende essentiële oliën aan toegevoegd zoals Myrrh, Copaiba, German Chamomile en Sensation blend (Jasmine, Ylang Ylang, Bergamot, Geranium, Coriander). De ART Renewal serum heeft een frisse, licht bloemige, aangename en subtiele geur wat een rustgevend en verkwikkend aroma biedt bij het aanbrengen op de huid. Ik wil het serum nooit meer kwijt.

Satin Mint Facial Scrub

De Satin Facial Scrub Mint is een geavanceerde reinigende formule ontwikkeld voor alle huidtypes. Hij reinigt, levert belangrijke voedingsstoffen, polijst, lift zachtjes, verwijdert droge, dode huidcellen om een heldere en egale huid te onthullen. De scrub stimuleert de huid zonder de natuurlijke pH-balans van de huid te verstoren. Veilige, met olie verrijkte ingrediënten helpen de huid mild te scrubben en te verjongen voor een frisser en gladder uiterlijk. De prikkelende geur van mint geeft je een tintelend fris gevoel en een extra boost van frisheid en verkoeling.

De Satin Facial Scrub bevat jojoba wasparels die een lichte exfoliërende werking hebben die de gevoelige huid niet irriteert, in tegenstelling tot andere ruwe scrubs of op chemicaliën gebaseerde exfoliërende middelen. De jojoba wasparels zijn gecombineerd met MSM, vitamines en andere botanische extracten voor een geavanceerde gezichtsscrub voor alle huidtypes en gevoeligheden.

Charcoal Mask

Young Living's Charcoal Mask (houtskoolmasker) is gemaakt met natuurlijke ingrediënten om de huid te ontgiften, poriën te zuiveren, puistjes te verminderen en het uiterlijk een egale teint te bezorgen.

Als je het gezicht reinigt en verwent met een masker wil je niet dat je je zorgen moet maken over schadelijke synthetische ingrediënten. Charcoal Mask van Young Living bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong die een gezond uitziende huid ondersteunen zonder gebruik te maken van synthetische hulpmiddelen.

Vulkanisch zwart zand uit Tahiti exfolieert de huid (verwijdert dode huidcellen) op zachte wijze zodat deze gladder aanvoelt en straalt.

Actieve houtskool uit China en Zuid-Afrika absorbeert onzuiverheden waardoor de huid wordt gereinigd, poriën en vlekken minder worden en een egalere teint gestimuleerd wordt. Dit masker bevat salicylzuur, een melange van alfa-hydroxyzuren uit fruit en Peppermint. Maakt de huid zachter, laat deze er stralend uitzien en zorgt voor een voelbare tinteling.

Maar er is nog zoveel meer. Je vindt er vast iets waar je haar blij kan mee maken en haar te laten stralen.

https://www.aromawelzijn.be/aan-de-slag/verzorgingsproducten

4. Ontspanning en stressverlichting

Deze pareltjes zijn hét perfecte geschenk voor mama’s die zich op professioneel vlak moeten bewijzen en thuis naast echtgenote en mama ook meestal verzorgende zijn. Het is een hele uitdaging voor deze “fleximama's” om al deze rollen en verwachtingen dag in dag uit in goede banen te leiden. Mama’s verdienen het om elke dag in de bloemetjes gezet te worden. Draag zorg van wat je lief is.

Stress Away Roll On

Help je mama te ontspannen met onze kant-en-klare Stress Away Roll On. Superhandig voor onderweg en ontworpen om haar naar haar eigen kleine oase te vervoeren. Young Living's Stress Away roller is samengesteld met essentiële oliën zoals limoen, vanille en copaiba die een rustgevend aroma creëren waardoor je mama kan ontspannen en verjongen.

Valor roll-on

Onze Valor roller is de ideale metgezel voor momenten waarin ze wat meer moed en zelfvertrouwen nodig heeft. Deze roller bevat Northern Lights Black Spruce, Ravintsara, Blue Tansy, Frankincense en Geranium. De olie heeft een houtachtige aardse geur en is uitermate geschikt om ’s ochtends meteen positief te starten, in balans en harmonie, vol moed en zelfvertrouwen. 

Roll Ons Aroma Welzijn

Het is tevens de ‘chiropractor’ onder de olietjes waar een gevoelige rug blij mee zal zijn. Het is mijn favoriete roller bij accidentjes waarbij je je hart voelt kloppen tot in het kleinste vezeltje van je lijf.Gemakkelijk aan te brengen op de polsen, in de nek, op de rug, op de schouders of eender waar er behoefte aan is.

Neem een kijkje op de volgende pagina voor de ideale ondersteuning voor onderweg.

https://www.aromawelzijn.be/aan-de-slag/essentiele-olien

Bath & Shower Gel - Evening Peace

Help haar te ontspannen na een hectische werkdag met deze bad- en douchegel. De Bath & Shower Gel - Evening Peace creëert een romig, luchtig schuim voor een luxueuze bad- of douche-ervaring. Reinigt, verzacht en verzorgt de huid en kalmeert tevens de zintuigen. Bath & Shower Gel - Evening Peace is zacht voor alle huidtypes en heeft een geruststellend aroma. Ideaal om de stress van een drukke dag weg te spoelen en tot rust te komen. Plantaardige ingrediënten werden aangevuld met essentiële oliën zoals Bergamot, Blue Tansy, Sage, Geranium, Jasmine, Lemon, Palmarosa, Roman Chamomile, Sacred Sandalwood en Ylang Ylang.

Stress Away Relaxing Bath Bombs

Kom op een leuke manier tot rust met deze 100% natuurlijke bruisballen, verrijkt met Stress Away. Ze ruiken heerlijk zoet naar vanille en limoen en maken van een bad nemen een ware sensatie.

Stress Verlichting Aroma Welzijn

Lavender Calming Bath Bombs

Met de lavendel badbruisballen neem je haar in gedachten mee naar heerlijke lavendelvelden in de Franse Provence en laat je haar even dromen van een welverdiende vakantie. Dankzij het bruisend effect en zijn kalmerende geur zijn deze badbruisballen perfect om een lange, drukke dag af te sluiten. Maar ook haar huid zal er baat bij hebben.

Nog op zoek naar meer? Kijk op de volgende pagina om nog meer leuks te ontdekken.

https://www.aromawelzijn.be/aan-de-slag/verzorgingsproducten#jw-element-228305861

5.  Moederdag Limited Edition Favorieten

Aroma Globe Diffuser

Verwen mama met onze draadloze Aroma Globe diffuser. Deze ultrasone diffuser werkt zowel op stroom als met een oplaadbare batterij. Het is een echt juweeltje. Met zijn modern marmeren ontwerp laat hij toe om essentiële olie te diffusen waar en wanneer je maar wil. Dankzij de batterijen past hij in elke woonruimte en op elk oppervlak: bureau, bijzettafel, kastje, toiletrekje, tuintafeltje, badkamerplank.

In de tuin zal hij ongenode gasten zoals muggen en wespen op afstand houden.

Het apparaat is klein maar krachtig. Op batterijen is de looptijd 4 uur. Op stroom 12 uur. De LED's verspreiden een zacht, warm, wit licht.

Hij wordt geleverd met een gratis flesje Peppermint die je mama zal voorzien van de nodige energie en perfect een middagdipje kan voorkomen.

Aroma Globe Aroma Welzijn

Sets met 15% Korting

Geldig van 1 mei tem 15 mei of zolang de voorraad strekt.

Nature Calm

Dit pakketje bevat Young Living Stress Away® (15 ml), Vanilla (5 ml) en White Angelica (5 ml). Het Nature Calm setje bevat verzachtende, kalmerende en rustgevende essentiële oliën die gevoelens van bescherming, troost, comfort, positiviteit en veiligheid bevorderen. White Angelica beschermt tegen verstorende gedachten, negatieve invloeden/energie en prikkels van buitenaf. Een krachtige blend die  kracht en uithoudingsvermogen stimuleert en onvoorwaardelijke liefde ondersteunt.

Spring Awakening

Dit pakketje bevat Believe (15 ml), Forgiveness (5 ml) en Transformation (15 ml).

Spring Awakening bevat motiverende oliën die gevoelens van kracht, geloof en vertrouwen in jezelf en hoop stimuleren. 

Kortingspaketten Aroma Welzijn

Ze helpen belemmerende gedachten, negatieve emoties, pijnlijke herinneringen of traumatische ervaringen los te laten en emotionele blokkades te overwinnen. Ze bieden ondersteuning om met een positieve ingesteldheid de uitdagingen van het leven aan te gaan. Transformation verhoogt het zelfvertrouwen, het vertrouwen in de toekomst en in de eigen  vaardigheden en het geloof in positieve veranderingen.

Laat je mama zien hoeveel je om haar geeft met deze natuurlijke wellnesscadeaus. Er is voor elke mama iets te vinden in het assortiment van Young Living. Maak deze Moederdag onvergetelijk met onze wellness- en ontspanningscadeaux.

Hulp nodig? Ik sta voor je klaar!

Liefs Ingrid

Auteur: Ingrid De Buyst.

Ingrid is sociaal werker en aromaconsulent. Zij volgde cursussen aromacoach, essentiële olie voor baby's en talrijke workshops. Ze verslindt stapels boeken over de helende werking van essentiële oliën.

In haar vrije tijd is ze te vinden in haar tuin in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Haar kleinkinderen Lotte en Ellie zijn haar oogappeltjes. Je kan Ingrid vinden op Facebook en Instagram.