Moederdag Cadeaugids

Moederdag is de perfecte gelegenheid om je waardering te tonen voor de bijzondere vrouwen in je leven. Waarom zou je dit jaar niet kiezen voor een geschenk waarmee ze haar gezondheid en welzijn kan ondersteunen. Met een breed scala aan essentiële oliën, wellnessproducten en schoonheidsartikelen op natuurlijke basis, zal je haar deze Moederdag perfect kunnen verwennen.

Lees meer »

Nieuwe Starterskit in ons assortiment!

Ik ben zo enthousiast want wij kregen er een nieuwe Premium Starterskit. Deze keer met de Haven Ceramic Diffuser. Het is een pareltje die eenieders hart zal stelen. En het is binnenkort Moederdag. Ik ben er van overtuigd dat de vrouw in je leven hem geweldig zal vinden.  

Lees meer »

Verdien maandelijks gratis producten: mei 2024

Goed nieuws! De promo’s voor mei zijn gekend! Promo’s zijn artikelen die je gratis krijgt als je bestelt bij Young Living. De keuze is enorm en er is voor elk wat wils. Van essentiële oliën, verzorgingsproducten, voedingssupplementen, over poetsproducten en zoveel meer.

Lees meer »

Young Living Day 6 april 2024

Vandaag is het Young Living Day en dat willen we met jou delen. Op Young Living Day komen we samen, ontdekken nieuwe producten, unieke promoties, bouwen connecties op en delen onze liefde voor essentiële oliën en natuurlijke producten. Van 6 april tot 30 april bieden we ongelofelijke promoties aan. Hier komen ze!

Lees meer »

Doelgericht opbloeien met de Lentecatalogus 2024

De voorjaarsgids 2024 van Young Living is een pareltje geworden. Hij kreeg als thema ‘Doelgericht opbloeien.’ De natuur komt tot leven en dat gaan wij ook doen. Je krijgt 10% korting op ieder product, 20% als je 2 stuks bestelt. Deze ontvang je bovenop de 24% korting die je ontvangt door bij mij te bestellen. Ik neem je graag mee om alle aanbiedingen te ontdekken.

Lees meer »

Verdien maandelijks gratis producten: april 2024

Goed nieuws! De promo’s voor april zijn gekend! Promo’s zijn artikelen die je gratis krijgt als je bestelt bij Young Living. De keuze is enorm en er is voor elk wat wils. Van essentiële oliën, verzorgingsproducten, voedingssupplementen, over poetsproducten en zoveel meer.

Lees meer »