De veelzijdige Seedlings Diaper Cream: 15 tips

Gepubliceerd op 18 juni 2023 om 12:30

Seedlings Diaper Cream is een uitstekende crème ter bescherming van zachte babybilletjes. Maar zelfs zonder baby in huis heeft deze veelzijdige crème talloze toepassingen. Zoveel zelfs dat het haast onmisbaar is in elk huishouden.

1. Oogcrème

De vochtregulerende eigenschap van Diaper Cream is uitstekend geschikt voor de huid rondom de ogen. Heb je last van donkere kringen? Breng een laagje Diaper cream aan, vervolgens een laagje make-up en je straalt weer helemaal! Wallen onder de ogen? Breng Diaper Cream aan en de wallen worden minder zichtbaar.

2. Puistjes

Opspelende hormonen doen onze huid er al eens uitzien als die van een tiener. Geen nood, breng Seedlings Diaper cream aan op de puistjes. De roodheid en zwelling wordt verlicht en je huid wordt weer helder.

3. Blaasjes

Diaper Cream kan ervoor zorgen dat blaasjes (bijv. bij windpokken) sneller uitdrogen. Breng de crème tweemaal per dag aan op de blaasjes. Vraag eerst advies aan de huisarts.

4. To hot to handle

Per ongeluk tegen de hete rand van de oven gestoten? Spoel de verbrande huid eerst uitvoerig met water. Breng daarna de crème aan op de rode plek ter verlichting.

5. Op stap

Je trekt er een dagje op uit met de kleintjes. Over-enthousiast buitelen ze van het ene speeltuig naar het andere. Geen attractie wordt overgeslagen. Valpartijen, blaren, bleinen, schaaf- en snijwonden zijn je deel. Breng de crème aan op de pijnlijke plaatsen. Je rakkers zullen je dankbaar zijn. Ook goed voor ze het zwembad induiken. De vochtregulerende eigenschap van Diaper Cream zorgt voor verlichting en bescherming.

6. Bijtende beestjes

Het kan nog erger: muggen, wespen, mieren, spinnen en ander vliegend of kruipend gespuis ligt op de loer om jou of de kinderen een venijnige steek te bezorgen. Breng Diaper Cream aan en er volgt onmiddellijk verlichting.

7. Jeuk

We kennen het allemaal: jeuk. Waar hij vandaan komt, God alleen weet het. Je gaat krabben en het wordt erger. Je wordt nerveus en het wordt nog erger. Breng de crème aan en de jeuk trekt weg. Je voelt je direct een stuk comfortabeler.

8. De neus, o edel deel van het gezicht

Onze neus krijgt het al eens zwaar te verduren. Vooral tijdens de winter zorgen verkoudheden en snotvallingen voor korstjes in de neus die de ademhaling belemmeren. Breng een snuifje Diaper Cream aan in de neus en in een mum van tijd ben je ervan verlost.

9. Scheren en epileren

Mannen die last hebben na het scheren, of vrouwen na het epileren, hebben eveneens baat bij deze crème. Een laagje crème op de rode, geïrriteerde huid en je krijgt meteen verkoeling. Breng Diaper Cream ook aan om scheerbultjes te voorkomen. De crème kalmeert de huid.

10. De zon

Je werd verrast door de zon. Je huid voelt warm en branderig. Tot overmaat van ramp is de after sun spoorloos. Breng Diaper Cream aan om de huid te verzorgen en erger te voorkomen. De crème kan roodheid en ongemak van warmte-uitslag verminderen. Bij erge verbranding: raadpleeg de huisarts.

11. Aambeien

Niets is vervelender dan aambeien en anale jeuk. Breng Diaper Cream aan voor onmiddellijke verlichting van de jeuk en om zwelling en irritatie te verminderen.

12. Op wandel

Door hun lichaamsbouw hebben sommige mensen bij het stappen last van irritatie door de wrijving tussen de dijen. Heb je een lange wandeling voor de boeg, smeer Diaper Cream op de binnenkant van de dijen om schuurirritatie te voorkomen.

13. Koning winter

Gure wind en bijtende kou kunnen je huid tijdens de winter flink uitdrogen. Breng Diaper Cream aan op je gezicht en handen. De crème creëert een beschermende laag tussen de huid en de koude.

14. Deodorant

Last van transpiratie en geen deo bij de hand? Smeer een dun lage Diaper Cream onder de oksel en je bent beschermd. De antimicrobiële effecten in de crème houden zweetgeurtjes veroorzaakt door bacteriën onder controle.

15. Vlekken veroorzaakt door haarkleuring

Je liet je haar kleuren en de haarverf maakte vlekken op je voorhoofd en in je nek? Breng Diaper Cream aan op de huid langs de haarlijn om verkleuring en vlekken weg te werken.

Auteur: Ingrid De Buyst.

Ingrid is sociaal werker en aromaconsulent. Zij volgde cursussen aromacoach, essentiële olie voor baby's en talrijke workshops. Ze verslindt stapels boeken over de helende werking van essentiële oliën.

In haar vrije tijd is ze te vinden in haar tuin in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Haar kleinkinderen Lotte en Ellie zijn haar oogappeltjes. Je kan Ingrid vinden op Facebook en Instagram.