Maak kennis met onze vriendjes Snowy en Sprout!

Gepubliceerd op 14 november 2023 om 10:51

Valt je kleintje moeilijk in slaap? Wordt het 's nachts vaak huilend wakker? Overprikkeld van school of constant onrustig? Problemen met concentratie? Vaak verkouden? Onze schattige vriendjes zijn hier om te helpen! Ontvang nu een GRATIS flesje Refresh om winterkwaaltjes aan te pakken bij aankoop van Snowy of Sprout.

Aromawelzijn | Maak kennis met onze vriendjes Snowy en Sprout!

Wat doen deze guitige vriendjes?

Snowy en Sprout zijn luchtbevochtigers, ultrasone verstuivers en nachtlampjes in één. Elke functie kan ook afzonderlijk worden gebruikt. Met 7 verschillende Led-lichtjes creëren ze een kalmerende sfeer voor een goede nachtrust. Kies uit 5 verschillende geluiden, zoals regen, vogels, oceaangolven, ventilator en een slaapliedje.

Speciaal voor kinderen

Snowy, het uiltje, komt met 100 leuke stickertjes om hem helemaal naar wens te versieren. De pootjes zijn zelfs aanraakgevoelig!

Sprout, de puppy, schakel je in en uit door op zijn schattige neusje te tikken. Met zijn tong kiest hij zijn favoriete lichtkleur.

Of je nu Snowy of Sprout in de slaapkamer, speelkamer, studeerkamer of zelfs in de kinderopvang plaatst, ze creëren altijd een sfeer van gezelligheid en veiligheid. Of wat dacht je ervan om ze te plaatsen in je dierenartspraktijk, je dierenspeciaalzaak of in je trimsalon om een welkome, aangename sfeer te creëren om beestjes en baasjes gerust te stellen?

Beperkte voorraad!

Grijp nu je kans, want ze vliegen de deur uit. Ze zijn slechts beschikbaar tot eind december 2023 of zolang de voorraad strekt. Bel, schrijf of laat snel iets weten als je deze schattige diffusers in huis wilt halen. Ze zijn ook het perfect cadeau bij geboorte, verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis!

Auteur: Ingrid De Buyst.

Ingrid is sociaal werker en aromaconsulent. Zij volgde cursussen aromacoach, essentiële olie voor baby's en talrijke workshops. Ze verslindt stapels boeken over de helende werking van essentiële oliën.

In haar vrije tijd is ze te vinden in haar tuin in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Haar kleinkinderen Lotte en Ellie zijn haar oogappeltjes. Je kan Ingrid vinden op Facebook en Instagram.