Wat heeft Young Living jou te bieden?

Gepubliceerd op 4 december 2023 om 11:30

Young Living is de wereldleider in essentiële oliën. Zowel de single oliën als de exclusieve blends die nergens anders te koop zijn, zijn van hoogwaardige kwaliteit en perfect inzetbaar voor een natuurlijke levensstijl. 100% pure oliën hebben naast een heerlijk aroma vooral een fysieke, mentale, emotionele en spirituele werking. Waarom zou jij deze heilzame werking moeten missen?

Aromawelzijn | Wat heeft Young Living jou te bieden?

Essentiële oliën van de hoogste kwaliteit

Wie essentiële oliën gebruikt, wil ze nooit meer kwijt. Ze zijn zo deugddoend voor mens en dier. Ze zijn ook heel wat meer dan een lekker geurtje en dus helemaal niet te vergelijken met parfumoliën die vooral vieze geurtjes verdoezelen.

Essentiële oliën van Young Living - de hoogste kwaliteit

Puur natuurlijke verzorgingsproducten

Young Living staat voor een natuurlijke levensstijl waarbij je zoveel mogelijk schadelijke stoffen gaat vermijden. Hier komen onze verzorgingsproducten aan bod. Onze huid is ons grootste orgaan en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Het is een natuurlijke barrière om ons  lichaam te behoeden voor indringers die het ons knap lastig kunnen maken. Er zorg voor dragen is een must. Voor mij geen trekkerige, droge of rode geïrriteerde huid meer, maar een stralende, gezonde en jong ogende huid en glanzend haar.

De verzorgingsproducten van Young Living

Essentiële bouwstoffen

Om ons lichaam optimaal te laten functioneren hebben we talrijke essentiële bouwstoffen nodig. In onze industriële maatschappij en door onze moderne levensstijl schiet onze voeding op dat vlak tekort. Vul deze aan met voedingssupplementen verrijkt met essentiële oliën. De opneembaarheid is zoveel groter dan bij een gewoon natuurlijk supplement. Onderzoeken hebben uitgewezen dat je lichaam van een “gewoon” natuurlijk voedingssupplement slechts 42% opneemt. Van een voedingssupplement verrijkt met essentiële oliën neemt je lichaam al 64% op binnen de 30 minuten en 86% binnen het uur. Een groot verschil! Maak komaf met je ongemakken, het kan anders. Dat ervaar ik dagelijks. Ik wou dat Young Living eerder op mijn pad was gekomen.

De voedingssupplementen van Young Living

Ningxia red

Aanvullend daarop moet je zeker kennis maken met onze Ningxia Red. Een krachtige antioxidantendrank die je levenskwaliteit en comfort verhoogt op alle vlakken. Geen ongemak is onoverkomelijk voor Ningxia Red. Proef, drink en bedank mij later.

Ningxia Red - De absolute boost van Young Living

Thieves

Als laatste hebben wij onze Thieves producten. Poetsen, afwassen, de was doen, groenten spoelen, doe je beter, veiliger en vlugger met onze Thieves-lijn. Geen agressieve chemicaliën die je huid en je gezondheid ondermijnen. Heb je er al eens bij stil gestaan dat onze kleintjes over de vloer kruipen en alles in hun mondje steken en zo de schadelijke stoffen van je quickfix product binnen krijgen? Als ouder of oma wil je dit niet. Hou rekening met je honden en katten, zij lopen dagelijks door de poetsproducten en velen worden geplaagd door huidproblemen. Geef hen een beter leven want ze geven ons zoveel terug. Lees er eens de ingrediëntenlijst van je poetsproducten op na en google ze. Ik ben zeker dat je met volle overtuiging je kasten leeg maakt.

De Thieves producten van Young Living

Maar er is meer

Als kers op de taart wil ik ons Loyalty programma vermelden. Naargelang de grootteorde van je bestelling ontvang je iedere maand gratis producten. De foto hieronder toont de producten die je in december 2023 gratis kan ontvangen. Je ontvangt daar bovenop nog getrouwheidspunten van 10% tot 25% al naargelang de termijn dat je bestelt bij Young Living. Geen enkele winkel geeft zoveel gratis geschenken én kortingen. En dat alles puur natuur én geformuleerd met respect voor de natuur en het milieu. Voor mij is Young Living top! Er is geen betere!

Promo's van de maand december 2023

Een appeltje voor de dorst

Tot slot wil ik de kansen aanhalen die Young Living biedt. Productliefhebber zal je zeker zijn als je de oliën en de producten van Young Living gebruikt. Dat garandeer ik jou. Je zal zo enthousiast zijn dat je je ervaringen gaat delen met familie en vrienden. Welnu, Young Living zet zijn beste beentje voor om je uitsluitend kwaliteitsvolle producten aan te bieden en geeft je daar bovenop de kans om je favoriete producten gratis aan te schaffen door het delen van je ervaringen. Hoe tof is dit? Kunnen bestellen wat je maar wil zonder er een euro voor uit te geven.

Meer nog. Je kan een inkomen verwerven of je zelfstandige activiteit een boost geven. Je hoeft geen grote investeringen te doen of stocks aan te leggen. Je deelt alleen je enthousiasme over je favoriete producten. Een eigen zaak hebben, is fysiek hard werken maar als je ouder wordt is het fijn om een appeltje voor de dorst te hebben.

Je staat er nooit alleen voor

En het wordt nog beter want je staat er niet alleen voor. Een enthousiast team staat 24/24 u paraat om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen. Je krijgt producttraining en opleiding over marketingstrategieën. Laat deze kans niet voorbij gaan. Young Living deelt met heel veel plezier haar kennis, producten en opbrengst om jou en je familie het allerbeste te geven.

Conclusie

Je ziet het: er is voor elk wat wils. Aarzel niet langer en grijp die kans want ‘You only live once’. Gezondheid en welzijn zijn ons kostbaarste goed. Zonder dit heeft de rest geen zin. Je ervaart het pas als je ze mankeert. Act before it’s too late.

Wil je meer weten? Neem contact met me op.

Auteur: Ingrid De Buyst.

Ingrid is sociaal werker en aromaconsulent. Zij volgde cursussen aromacoach, essentiële olie voor baby's en talrijke workshops. Ze verslindt stapels boeken over de helende werking van essentiële oliën.

In haar vrije tijd is ze te vinden in haar tuin in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Haar kleinkinderen Lotte en Ellie zijn haar oogappeltjes. Je kan Ingrid vinden op Facebook en Instagram.