Verdien maandelijks gratis producten: april 2024

Gepubliceerd op 3 april 2024 om 11:15

Goed nieuws! De promo’s voor april zijn gekend! Promo’s zijn artikelen die je gratis krijgt als je bestelt bij Young Living. De keuze is enorm en er is voor elk wat wils. Van essentiële oliën, verzorgingsproducten, voedingssupplementen, over poetsproducten en zoveel meer.

Young Living is meer dan essentiële oliën. Het staat voor een gezonde levensstijl waarbij je zoveel mogelijk schadelijke stoffen in je dagelijks leven gaat vermijden. Het leuke bij ons is als je maandelijkse een bestelling plaatst, je elke maand gratis producten verdient. Zeg nu zelf, wie krijgt niet graag elke maand zulke prachtige geschenkjes?

Hoe meer producten je gebruikt, hoe meer je gratis krijgt. Young Living biedt mensen over de hele de kans om natuurlijk te leven. Om hen hierin te ondersteunen, werd het principe van de ‘Product Value’ in het leven geroepen (afgekort PV). PV staat voor de waarde van een product. Het aantal PV van je bestelling bepaalt welke producten je gratis krijgt. Graag stel ik de producten van deze maand aan u voor.

Gratis producten op 120 PV (enkel Loyalty Rewards)

Op een bestelling van 120 PV ontvang je gratis de essentiële olie Pine (15 ml). Een verfrissende en levendige geur die de ademhaling ondersteunt en een positieve energie stimuleert. Waarde: 19,35 €.

Gratis producten op 190 PV

Op een bestelling van 190 PV ontvang je naast de Pine ook de Rosemary (15 ml) en de Peppermint Cedarwood Bar Soap.

Rosemary is met haar sterke, aardse, zoete, hout- en kruidachtige geur een top-olie. Ze verbetert het geheugen en de concentratie (studie en werk), verdrijft mentale vermoeidheid en somberheid, zorgt voor nieuwe kracht (zowel lichamelijk als geestelijk) en geeft meer energie en levenslust.

Peppermint Cedarwood Moisturizing Bar Soap is een verkwikkende zeep met een frisse, geruststellende, houtachtige geur die de vermoeide, droge huid reinigt, verzacht, verfrist, versoepelt en revitaliseert. De toegevoegde haverzemelen exfoliëren de huid zodat deze er niet langer moe en dof uitziet. Waarde van dit alles: 69,70 €.

Gratis producten op 250 PV

Op een bestelling van 250 PV ontvang je bovenop het voorgaande de Cel-Lite Magic Massage Oil. Deze 100% plantaardige olie voedt, verstevigt, versterkt, ontgift en reinigt de huid en zorgt voor een frisse, energieke massage-ervaring. Cel-Lite Magic verzorgt, verzacht, egaliseert en laat de huid er gezonder, jonger en stralender uitzien. Laat je sinaasappelhuid verdwijnen zodat je klaar bent voor een zomer aan het strand. Waarde van dit alles: 115,74 €.

Gratis producten op 350 PV  

Op 350 PV ontvang je bovenop het voorgaande de Palo Santo (5 ml), essentiële olie. Deze heeft een zoet, warm, balsamico en houtachtig aroma en is afkomstig van de boerderij van Young Living in Ecuador. Een krachtig reinigende en zuiverende olie die door de Inca’s werd gebruikt in energetische zuiveringsrituelen om de lucht in de ruimte of voorwerpen te zuiveren, om negatieve energie te verbannen en om de geest te verheffen. De antioxidante werking stimuleert de immuniteit en ontgift het lichaam. Totale waarde: 169,02 €.

Gratis producten op 400 PV  

Op 400 PV ontvang je bovenop al het voorgaande (Pine, Peppermint Cedarwood Bar Soap, Rosemary, Cel-Lite Magic Massage Oil en Palo Santo), gratis verzending van je producten. Supertof! De verzending van je producten is bij Young Living steeds verzekerd zodat je, mocht een bestelling verloren gaan of defect raken, je steeds vervanging krijgt. Een simpel telefoontje naar de klantendienst volstaat om je producten opnieuw te versturen zodat je alsnog kan genieten van je favoriete bestelling. Totale waarde: 178,82 €.

Gratis producten op 450 PV  

Op 450 PV ontvang je naast al het bovenstaande de Geranium (15 ml), essentiële olie. Geranium heeft een heerlijke, zoete en vrolijke bloemengeur met kruidige ondertonen. Het aroma lijkt sterk op dit van de Rose olie. Dankzij haar fantastisch bloemenaroma is Geranium een geliefde olie in de parfumindustrie. De harmonieuze en balancerende eigenschappen van Geranium doen wonderen om emoties onder controle te houden en de hormonale gezondheid van vrouwen te ondersteunen. Het is ook een geweldige huidverzachtende olie met een herstellend effect op de huid. Ze helpt fijne lijntjes en littekens vervagen en is een weldaad voor walletjes onder de ogen. Geranium is een olie om echt gelukkig van te worden. Totale waarde: 229,53 €.

Uiteraard doen deze oliën veel meer dan ik hier opsom want iedere olie heeft zijn eigen fysieke, mentale, emotionele en spirituele werking. Wil je er meer over weten? In mijn gesloten facebookpagina ‘Aroma Welzijn Community’ bespreek ik de producten grondiger. Ik deel diffuserblends en recepten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Stuur mij een berichtje indien je meer wil weten.

Liefs, Ingrid.

Auteur: Ingrid De Buyst.

Ingrid is sociaal werker en aromaconsulent. Zij volgde cursussen aromacoach, essentiële olie voor baby's en talrijke workshops. Ze verslindt stapels boeken over de helende werking van essentiële oliën.

In haar vrije tijd is ze te vinden in haar tuin in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Haar kleinkinderen Lotte en Ellie zijn haar oogappeltjes. Je kan Ingrid vinden op Facebook en Instagram.