Verdien maandelijks gratis producten: mei 2024

Gepubliceerd op 2 mei 2024 om 08:25

Goed nieuws! De promo’s voor mei zijn gekend! Promo’s zijn artikelen die je gratis krijgt als je bestelt bij Young Living. De keuze is enorm en er is voor elk wat wils. Van essentiële oliën, verzorgingsproducten, voedingssupplementen, over poetsproducten en zoveel meer.

Young Living is meer dan essentiële oliën. Het staat voor een gezonde levensstijl waarbij je zoveel mogelijk schadelijke stoffen in je dagelijks leven gaat vermijden. Het leuke bij ons is als je maandelijkse een bestelling plaatst, je elke maand gratis producten verdient. Zeg nu zelf, wie krijgt niet graag elke maand zulke prachtige geschenkjes?

Hoe meer producten je gebruikt, hoe meer je gratis krijgt. Young Living biedt mensen over de hele de kans om natuurlijk te leven. Om hen hierin te ondersteunen, werd het principe van de ‘Product Value’ in het leven geroepen (afgekort PV). PV staat voor de waarde van een product. Het aantal PV van je bestelling bepaalt welke producten je gratis krijgt. Graag stel ik de producten van deze maand aan u voor.

Gratis producten op 120 PV (enkel Loyalty Rewards)

Op een bestelling van 120 PV ontvang je gratis de essentiële olie Basil+ (5 ml).

Dankzij zijn frisse geur en zoete, kruidachtige, ietwat peperachtige smaak is Basil een geweldige bondgenoot in de keuken voor hartige bereidingen of in saladedressings, sauzen en marinades of in welk gerecht dan ook.

Basil+ wordt in veel gerechten gebruikt en is populair in zowel Aziatische als Europese keukens.

Het is handig om Basil+ in huis te hebben omdat je die altijd bij de hand hebt, de essentiële olie lang bewaard en je niet de weg op moet voor verse kruiden. Bovendien heeft de olie een sterkere smaak dan gedroogde kruiden en heb je er dus heel weinig van nodig. Slechts één druppel of zelfs een hoeveelheid in olie gedoopte tandenstoker voegt al voldoende smaak toe aan je recepten.

Tijdens het koken laat je je keuken heerlijk ruiken en verklein je ook nog eens het risico op voedselbesmetting dankzij de reinigende en ontsmettende eigenschappen van Basil. Van een win-winsituatie gesproken.

Waarde: 17.09 €.

Gratis producten op 190 PV

Op een bestelling van 190 PV ontvang je naast de Basil+  ook de Gathering (5 ml).

De blend heeft een zoet, bloemig aroma. Gathering roept gevoelens op van gezelligheid en nodigt uit tot samenzijn en het delen van momenten met anderen. Gathering brengt mensen samen, bevordert  sociale interactie en versterkt het gemeenschapsgevoel. De blend creëert een positieve energie tijdens bijeenkomsten, vergaderingen of sociale evenementen en helpt je op het rechte pad te blijven als je hogere doelen wilt behalen. Op persoonlijk vlak ondersteunt Gathering jezelf bij het overwinnen van de drukte van het dagelijks leven en wanneer je behoefte hebt aan meer verbinding met anderen of wanneer je wilt werken aan het opbouwen van relaties.

Waarde van dit alles: 61.16 €.

Gratis producten op 250 PV

Op een bestelling van 250 PV ontvang je bovenop het voorgaande de Mirah Luminous Cleansing Oil

en de Citronella 5 ml, essentiële olie.

De Mirah Luminous Cleansing Oil is een gelaatsreiniger met mild reinigende en verhelderende oliën om make-up en poriënverstoppende onzuiverheden te verwijderen zonder de natuurlijke oliën van je huid aan te tasten, de huid te hydrateren en te verzachten, de huidtextuur te verbeteren en je te laten stralen. Mirah Luminous Cleansing Oil voelt fris en gehydrateerd aan, straalt, ruikt heerlijk, geeft je een aangenaam gevoel en is een aanrader, zeker voor de gevoelige en droge huid.

Onze Citronella heeft een verfrissende en opbeurende geur en is in staat om zowel binnen als buiten nare geurtjes te neutraliseren. De olie is ook prima om insecten te verjagen zodat je ongestoord van het terrasjesweer kan genieten zonder gezwier en gezwaai of pijnlijke beten van ongenode gasten. Een druppel op je hoofdkussen zal zoemende muggen op een afstand houden. Maar je kan Citronella ook gebruiken om de slaapplaats van huisdieren te vrijwaren van vlooien en luizen die het leven van je viervoeter knap lastig kan maken.

Waarde van dit alles: 127.60 €.

Gratis producten op 350 PV 

Op 350 PV ontvang je bovenop het voorgaande de Bloom Brightening Essence. Deze brengt vocht in de huid en hydrateert. Verfijnt het uiterlijk en de textuur van de huid. Helpt de huid te egaliseren en donkere vlekken te vervagen. Herstelt de PH-balans. Ondersteunt de huidbarrière. Vermindert de zichtbaarheid van de poriën en laat je huid fris en stralend achter.

Totale waarde: 193.38 €.

Gratis producten op 400 PV

Op 400 PV ontvang je bovenop al het voorgaande (Basil+, Gathering, Mirah Luminous Cleansing Oil, Citronella en de Bloom Brightening Essence), gratis verzending van je al je producten die je bestelt gedurende deze maand . Supertof! De verzending van je producten is bij Young Living steeds verzekerd zodat je, mocht een bestelling verloren gaan of defect raken, je steeds vervanging krijgt. Een simpel telefoontje naar de klantendienst volstaat om je producten opnieuw te versturen zodat je alsnog kan genieten van je favoriete bestelling. Totale waarde: 193.38 €.

Gratis producten op 450 PV 

Op 450 PV ontvang je naast al het bovenstaande een superhandige Tote bag ‘Be the change’ en de Master Formula.

De zandkleurige Tote Bag ‘Be the change’ is perfect voor onderweg en dagjes uit. Dankzij de rits kun je al je zomeressentials op een stijlvolle en gemakkelijke manier meenemen.

Master Formula bevat voedingssupplementen. Het is een combinatie van hoogwaardige vitaminen, mineralen, antioxidanten, bioflavonoïden, enzymen, probiotica en fytonutriënten en is verrijkt met essentiële oliën. Dit voedingssupplement ondersteunt de spijsvertering, helpt vrije radicalen in het lichaam te neutraliseren en biedt prebiotica die de darmflora ondersteunen. Master Formula wordt geleverd in een verpakking met 30 zakjes, elk zakje bevat 4 capsules. Je gebruikt 1 zakje per dag.

Totale waarde: 305.21 €.

Uiteraard doen deze oliën veel meer dan ik hier opsom want iedere olie heeft zijn eigen fysieke, mentale, emotionele en spirituele werking. Wil je er meer over weten? In mijn gesloten facebookpagina ‘Aroma Welzijn Community’ bespreek ik de producten grondiger. Ik deel diffuserblends en recepten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Stuur mij een berichtje indien je meer wil weten.

Auteur: Ingrid De Buyst.

Ingrid is sociaal werker en aromaconsulent. Zij volgde cursussen aromacoach, essentiële olie voor baby's en talrijke workshops. Ze verslindt stapels boeken over de helende werking van essentiële oliën.

In haar vrije tijd is ze te vinden in haar tuin in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Haar kleinkinderen Lotte en Ellie zijn haar oogappeltjes. Je kan Ingrid vinden op Facebook en Instagram.