Young Living Day 6 april 2024

Gepubliceerd op 6 april 2024 om 09:57

Vandaag is het Young Living Day en dat willen we met jou delen. Op Young Living Day komen we samen, ontdekken nieuwe producten, unieke promoties, bouwen connecties op en delen onze liefde voor essentiële oliën en natuurlijke producten. Van 6 april tot 30 april bieden we ongelofelijke promoties aan. Hier komen ze!

Gratis Geranium Bourbon (5ml) Waarde: 32.66€

Iedere nieuwe klant die voor 100PV (productiewaarde) bestelt, ontvangt gratis een flesje essentiële olie Geranium Bourbon (5ml).

Deze olie heeft een uitgesproken complexe, frisse, groene bloemengeur met een delicaat fijn licht vleugje rozengeur en een mint noot. De olie is afkomstig van Réunion, een eiland in de Zuid-Indische Oceaan voor de kust van Madagaskar. Dat eiland levert het rijkste, meest verfijnde aroma onder de geraniumoliën en staat al meer dan een eeuw bij parfumproducenten over de hele wereld gekend als de bron van de beste geraniumolie. Het is een olie met veel diepgang waardoor ze een versterkend effect heeft op veel geuren. Om deze redenen is Geranium Bourbon een populair ingrediënt in vele parfums. De olie is opbeurend, stimuleert glanzend haar, laat de huid stralen en is een mooie toevoeging aan zelfgemaakt parfum of recepten voor het lichaam of in bad. Ik wou dat ik het aroma kon meesturen want Geranium Bourbon is de max.

Gratis Sprout, de puppy diffuser Waarde: 72,59€

Iedere klant die een starterskit met Desert Mist Diffuser bestelt, ontvangt gratis Sprout, de puppy diffuser.

Sprout is ontzettend schattig en zal zeker in de smaak vallen bij de jongsten van het gezin. Het is een luchtbevochtiger, een verstuiver en een nachtlampje ineen. Het apparaat kan gebruikt worden als nachtlamp en/of witte ruismachine, zonder de verstuiveroptie in te schakelen.

Sprout heeft 7 verschillende LED-lichtjes nl rood, geel, geel-groen, licht blauw, blauw en lavendel.

De puppy heeft een ingebouwde speaker met 5 verschillende geluidsopties, afhankelijk van de sfeer die je wenst te creëren kan je kiezen voor: regen, vogels, golven, ventilator en slaapliedje.

Door een druk op zijn neusje zet je hem aan en door op zijn tong te drukken verander je de lichtjes. De kinderen vinden het fijn om hem zelf te kunnen bedienen.

Sprout kan je zowel in de slaapkamer als in de speel- of studeerkamer zetten. Wie wil je blij maken met deze schattige puppy?

Gratis Desert Mist Diffuser Waarde: 82, 27€

Iedere klant die een starterskit met Dewdrop diffuser bestelt, ontvangt gratis de Desert Mist Diffuser.

De Desert Mist werd ontworpen als een elegante vaas die je passend en met trots in je interieur kan vertonen. Door zijn prachtige ontwerp met romantisch Marokkaans latwerkpatroon brengt hij een exotisch gevoel in elke woonkamer of kantoor.

De 11 lichtopties en flikkerende kaars kunnen onafhankelijk van de verstuiver aan- of uitgezet worden of in elkaar overvloeien.

Hij heeft looptijden van 5 uur, 8 uur en 10 uur (afwisselend één minuut aan en uit).

Met onze Dewdrop, in de vorm van een dauwdruppel, en onze Dessert Mist haal je 2 pareltjes in huis. Ik garandeer je dat je blij zal zijn met deze 2 want diffusers heb je nooit genoeg.

Een korting van 24%

Wie via mij bestelt ontvangt een korting van 24% en bestelt aan groothandelsprijzen. Tof toch, om zo te kunnen genieten van het beste dat de natuur je te bieden heeft.

Een gratis E-book

Iedere nieuwe klant ontvangt een gratis E-book met een uitgebreide beschrijving van de startersoliën, diffuserblends en recepten om zelf parfums, zalfjes, crèmes, spray’s, badzouten enz te maken.

Je hoeft dus niet onvoorbereid aan die ongelofelijke reis te beginnen.

Een gratis welkomspakket

Om het jou gemakkelijk te maken voorzie ik een welkomspakket van de meest gebruikte accessoires die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met essentiële oliën. Mijn klanten zijn er blij mee. Ooh, ik kan niet wachten om zo’n persoonlijk pakketje voor jou samen te stellen.

Je wordt lid van mijn gesloten facebookpagina ‘Aroma Welzijn Community’

Op deze pagina bespreek ik alle essentiële oliën, de verzorgingsproducten, de voedingssupplementen, de poetsproducten, … Kortom alle producten die Young Living ter beschikking stelt, worden er grondig in uitgelegd. Je leert er diffuserblends maken en voor elk product deel ik recepten waarmee jij, je gezonde levensstijl onmiddellijk in de praktijk kan omzetten. Je kan er vragen stellen en ervaringen delen met andere leden. Je hoeft geen dure opleidingen te gaan volgen. Ik bied je mijn kennis die je vanuit je luie zetel en wanneer het jou past kan consulteren.

Mijn persoonlijke begeleiding

Gedurende 6 jaar ben ik dagelijks intensief bezig met de essentiële oliën. Ik volgde verschillende cursussen, workshops en lees massa’s boeken over dit onderwerp. Ik verdiepte mij ook in essentiële oliën voor kinderen en dieren omdat deze mij nauw aan het hart liggen. Je ziet dat ik al wat kennis vergaarde en door mijn opleiding als maatschappelijk werker zit het in mijn genen om mensen te informeren en te adviseren. Ik ben gelukkig als ik ander mensen kan gelukkig maken. Ik laat je nooit in de kou staan en zoek samen met jou naar oplossingen. Je hoeft niet langer te twijfelen om met mij in zee te gaan. Geen enkele winkel biedt je zoveel ondersteuning.

Onze starterskits hebben een waarde van 100PV.

Je kan kiezen tussen:

  • Een Premium Starterskit met Dewdrop diffuser en 11 hoogwaardige kwaliteitsvolle oliën.
  • Een Premium Starterskit met Desert Mist diffuser en 11 hoogwaardige kwaliteitsvolle oliën.
  • Een Premium Starterskit met Aria diffuser en 11 hoogwaardige kwaliteitsvolle oliën.
  • Een Premium Starter Kit met Ningxia Red-producten
  • Een Premium starterkit met Thieves-producten
  • Een pakket samengesteld en aangepast aan je noden en wensen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Nieuwe product lanceringen

Simplified by Jacob & Kait: Spring Collection

Deze Spring Collection bevat:

Mona Fields

Mona Fields

Mona Fields bevat sinaasappel, lavendel, scharlei, guldenrode, blauw duizendblad, jeneverbes en davana. De aardse, bloemachtige en houtachtige geur creëert een kalmerende, verjongende omgeving en neemt je mee naar de bloeiende velden van de Young Living-boerderij in Mona, Utah.

Pompeii Sunrise

Pompeii Sunrise

Pompeii Sunrise is een prachtige blend van grapefruit, citroen, limoen, sinaasappel, pepermunt en vanille. De zoete, scherpe geur creëert een opbeurende en inspirerende omgeving en neemt de zintuigen mee naar een geurige boomgaard in de gloed van de dageraad.

Tunisian Blossom

Tunisian Blossom

Deze bloemachtige citrusgeur is geïnspireerd op een idyllische mediterrane vakantie. Bevat sinaasappel, Yuzu, Bergamot, Neroli, Black Pepper en Xiang Mao (West-Indisch citroengras). Tunisian Blossom stimuleert een verwelkomende, warme. verzorgende. optimistische sfeer en is dus perfect als je je omgeving om wilt toveren tot een toevluchtsoord van selfcare.

De lente is het ideale seizoen voor vernieuwing. Ben je klaar om de sprong naar een natuurlijke levensstijl te maken? Klaar voor een gezonder lichaam, meer energie, een vrolijkere versie van jezelf en een gezonde thuis voor je kinderen en je dieren, ik kan niet wachten om je te verwelken.

Ik neem je graag onder mijn vleugels. Tot zo.

Auteur: Ingrid De Buyst.

Ingrid is sociaal werker en aromaconsulent. Zij volgde cursussen aromacoach, essentiële olie voor baby's en talrijke workshops. Ze verslindt stapels boeken over de helende werking van essentiële oliën.

In haar vrije tijd is ze te vinden in haar tuin in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Haar kleinkinderen Lotte en Ellie zijn haar oogappeltjes. Je kan Ingrid vinden op Facebook en Instagram.