Hoe kies je de diffuser die best bij jou past?

Gepubliceerd op 12 juni 2023 om 08:45

Het diffusen of verstuiven is dé gemakkelijkste manier om van de heilzame werking van essentiële oliën te genieten. Omdat pure essentiële oliën zeer krachtig zijn, is het belangrijk dat je kiest voor een kwaliteitsvolle diffuser. De toestellen van Young Living zijn de beste garantie. Ik leg uit waarom.

Ultrasoon

Diffusers van Young Living werken op trillingen en niet op warmte. Verwarmen boven een hittebron is immers geen goede oplossing. Er zou weliswaar een lekker geurtje verspreid worden maar de heilzame werking van de essentiële olie zou verloren gaan.

Medicinaal

De binnenkant van onze diffusers is gemaakt van hoogwaardige, medicinale plastics. Gewone goedkope plastiek zou door de enorme kracht en concentratie van onze 100% pure essentiële oliën worden aangetast. Je zou niet alleen oliën verstuiven maar ook toxische plastiekpartikels, met alle schadelijke gevolgen van dien voor de longen en de algemene gezondheid van jezelf, je familie en je huisdieren.

Duurzaam

De diffusers van Young Living gaan zeer lang mee. Dat heeft een aantal redenen:

  • Het waterreservoir kan niet lekken.
  • Het trillingsplaatje bestaat uit roestvrij staal.
  • De elektrische aansluiting kan geen kortsluiting veroorzaken.
  • Het toestel valt automatisch uit van zodra het waterreservoir leeg is.

Verstuiver en bevochtiger in één

Je geniet niet alleen van een heerlijk aroma maar je zorgt ook voor een goede luchtvochtigheid in je goed geïsoleerde woning. Hierdoor voorkom je keelpijn, hoofdpijn, droge huid, prikkende ogen, gebarsten lippen, verminderde zuurstofopname door de longen.

Vond je dit artikel interessant? Aarzel niet om je hieronder in te schrijven voor mijn lezersgroep Aromawelzijn.

Design dat past in elk interieur.

Een mooie diffuser brengt sfeer en gezelligheid in huis. Young Living heeft diffusers voor elk interieur: modern of eigentijds, cottage of landelijk.

Licht

Veel van onze diffusers beschikken over LED-lichtjes in verschillende kleuren en met diverse lichtopties zoals bijv. een flikkerende kaars. Je kiest een kleurtje dat best past bij je stemming of je kiest voor alle kleuren van de regenboog. De lichtopties kunnen onafhankelijk van de verstuiver aan- en uitgezet worden. Zo heb je aromatherapie gecombineerd met lichttherapie.

Geluid

Sommige diffusers hebben een ingebouwde speaker voor muziek. Dat is interessant om een zen gevoel te creëren, bijvoorbeeld tijdens behandelingssessies in je praktijk of gewoon om je baby of kindje zachtjes te laten indommelen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsvolle diffuser, dan kan je maar beter kiezen voor een diffuser van Young Living. Zo benut je op een veilige, stijlvolle manier van de natuurkracht van onze heilzame oliën en geniet je van de heerlijke geuren, kleuren en geluiden. Lees hier meer over onze diffusers.

Wil je meer info, neem contact op of stuur me een berichtje via Messenger. Ik help ik je graag verder.

Auteur: Ingrid De Buyst.

Ingrid is sociaal werker en aromaconsulent. Zij volgde cursussen aromacoach, essentiële olie voor baby's en talrijke workshops. Ze verslindt stapels boeken over de helende werking van essentiële oliën.

In haar vrije tijd is ze te vinden in haar tuin in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Haar kleinkinderen Lotte en Ellie zijn haar oogappeltjes. Je kan Ingrid vinden op Facebook en Instagram.